donderdag 3 juni 2010

Help Jelte


Een jongen van acht jaar wordt in september 2009 na een woordenwisseling in elkaar getrapt, raakt kort daarna in coma en loopt een hersenbeschadiging op. Het is het verhaal van Jelte Stronkhorst. Een aangrijpend verhaal wat inmiddels de nodige aandacht heeft gehad in de landelijke media. Er zijn therapieën en trainingen die zeker kans op herstel en meer kwaliteit van leven bieden. Deze therapieën zijn echter niet in Nederland voorhanden en hier zit een prijskaartje aan verbonden. Als u direct wilt doneren, klik dan hier.

U kunt ook een bedrag overmaken: Rabobank Rekeningnummer 156567059 t.n.v. Stichting Jelte.
Doneer voor het herstel van Jelte!

5 opmerkingen:

 1. Wat ik me afvraag is het volgende, het is vreselijk wat die jongen is overkomen, maar wat is er met de daders gebeurt?
  Wat voor straf (wat niet erg genoeg kan zijn) hebben ze gekregen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Anoniem. Goeie vraag. Ik zal het eens napluizen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja dat zou ik ook graag willen weten, wat is er met de dader(s) gebeurt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. helemaal niets dus,zelfs geen jeugdreclasering.te jong en niet bewezen dat jelte zijn letsel door die jongens is toegebracht.nee dat krijg je vanzelf.wat een rechtsysteem hier in nederland.gelukkig gaan de ouders van jelte door en heeft hij voor het eerst gelachen om zijn broertje.daar gaan we voor als familie.voor jelte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel dank voor uw reactie. Wat we al vreesden - geen straf - is dus een feit. Het leven van een jongen van acht jaar wordt op z'n zachtst gezegd overhoop gegooid en de daders gaan vrijuit vanwege niet bewezen mishandeling...In een woord verschrikkelijk. Ik wens de familie en Jelte in het bijzonder veel sterkte toe. Ik wens de daders een flinke schadevergoeding en veel nachtmerries toe!

  BeantwoordenVerwijderen