dinsdag 7 januari 2014

Vrijwilligers voor...(een oproep)

Een maand geleden, dinsdag 10 december 2013, werden tijdens het jaarlijkse VIP-café van VIP Katwijk in gemeenschapshuis De Burgt de vrijwilligersprijzen 2013 uitgereikt. Een leuke en inspirerende happening met vele genomineerden en prijswinnaars per categorie. Wellicht behoort u, aspirant-vrijwilliger, tot de genomineerden of winnaars van de vrijwilligersprijzen editie 2014! Dat zou in ieder geval betekenen dat het aantal vrijwilligers is gestegen. Hoewel onze gemeente een druk verenigingsleven kent, is er geen reden om hier heel erg romantisch over te doen. Vele verenigingen kampen met een zogenoemd 'opvolgers-probleem' binnen hun bestuur of kunnen op een andere manier extra man/vrouw-kracht, positieve energie, creativiteit, etc. etc. gebruiken, zoals ook onderstaande organisaties:

Bij FC Rijnvogels is men op zoek naar trainers voor de diverse G-voetbalteams. Een leuk en dankbaar tijdverdrijf en je zorgt ervoor dat jonge voetballers met een beperking niet buitenspel komen te staan. Alle reden om gewoon een mail te sturen om je aan te melden.

De Oranjevereniging 'Wilhelmina' in Valkenburg is op zoek naar meerdere bestuursleden. Laat de organisatie van activiteiten zoals de Paardenmarkt niet in gevaar komen!  Op 10 september 2014 wordt de 1070e editie van de Paardenmarkt in Valkenburg gevierd. Dit gaat allemaal niet vanzelf! Klik hier als u mee wilt helpen.

Ook bij RTV Katwijk zijn er diverse vacatures ter ondersteuning van de radio- en televisieprogramma's. Daarnaast worden er ook zogenoemde 'meedenkers' gevraagd voor het Programmabeleid Bepalend Orgaan (PBO). Wie geïnteresseerd is in het reilen en zeilen van RTV Katwijk en mee wil denken en praten over de programma's kan zich hier aanmelden. Deadline is 22 januari a.s. en als u nog vragen heeft, klik hier.

Bent u het bankhangen zat, wilt u actief worden maar op een andere manier dan bovenstaande mogelijkheden? Bekijk dan de vacaturebank van het Vrijwilligers Informatiepunt. Altijd prijs, zou ik zeggen. Go for it!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten