maandag 17 mei 2010

Verkiezingsposters en -programma's

Zeg nou zelf, is de onderstaande verkiezingsposter briljant of niet soms? Het verkiezingsprogramma van de PvdA werkt in economisch opzicht in ieder geval niet, geven prominente leden als Willem Vermeend en Rick van der Ploeg toe. Zij betitelen het verkiezingsprogramma van de VVD als beste garantie voor economische groei. Waarvoor dank.

2 opmerkingen:

 1. geachte heer,

  heeft u sympathie met de dames Vooys die
  ieder op vakantie sturen tijdens het gedoogfeest, zet dit dan om in actie.
  de leerplichtambtenaar hoeft in ons
  complex maar 4 kids verlof te verlenen.

  tenslotte is het heel vervelend om mee te maken
  dat je moeder ernstig ziek is tijdens zo n week
  en zeker als je toch niet normaal kan slapen

  Zorgt u even dat verlofaanvraag gedoogd wordt

  Emma, borstkankerdeskundige

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zanderij feest wie o wie heeft toch gelijk en hoe word dat dan gemeten.En hoe krijgen we de stukken digitaal en kunnen we stap voor stap controleren wat er aan de hand is en wat het plan van aanpak word.Een bestuurs rechter kan niet met een schikking afdoen toch ?
  Wat wel kan dat is dat derde partij het ......feest op vliegveld valkenburg houd, daar is nu toch ook dorpskern katwijk rijn? ....een feest zonder politie.zo is iedereen blij en alle problemen opgelost en geen doofpot / gedoog / zo doen we dat al jaren/ ik begrijp u niet/ geen registratie of enquete bij zorgeloze? klagers.bouw geen feest op drijfzand ..maar op vliegveldbeton of de stilte van de blekerij....Het is immers toch helemaal niet erg voor de bewoners?

  BeantwoordenVerwijderen