dinsdag 1 maart 2011

De provincie kan wel een Katwijker gebruiken

Het kan u niet zijn ontgaan. Morgen, woensdag 2 maart, zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. U gaat morgen bepalen wie in de Provinciale Staten van Zuid-Holland plaats mag nemen. Ik hoop dat u inderdaad uw stem gaat uitbrengen!


In de landelijke media wordt vooral het beeld geschapen dat het bij deze verkiezingen enkel en alleen gaat om een meerderheid van het kabinet-Rutte I in de Eerste Kamer. Natuurlijk, dit is van groot belang. Met een meerderheid in de Eerste Kamer (die wordt gekozen door leden van Provinciale Staten) wordt het Mark Rutte en zijn team een stuk makkelijker gemaakt bij het orde op zaken stellen in Nederland.

Het is eveneens van groot belang dat de belangen van onze gemeente gehoor vinden in de Provinciale Staten van Zuid-Holland. Er staat op het gebied van werk, economie, bereikbaarheid, behoud van de tuinbouwgebieden, kustversterking, etc. nogal wat op het spel. Kortom, een duidelijke stem van Katwijk en de regio Duin- en Bollenstreek in de Staten is van groot belang! Mijn stem gaat daarom morgen naar iemand met lokale kennis en ervaring en kennis van de regio. Ik doel op mijn partijgenoot, Eco van Efferink, lijst 2, nummer 21. De stem van onze gemeente Katwijk en onze regio moet gehoord worden in de Provinciale Staten!

Eco van Efferink (met blauwe jas) hier op campagne met de VVD Noordwijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten