vrijdag 25 februari 2011

Herhaalde oproep: Meneer Bleker, tear down this wall!

Wat ben ik benieuwd naar dat telefoongesprek! Het is nu al hét telefoongesprek van 2011, en dat zegt wat. Welk telefoongesprek bedoel ik? Ik bedoel het telefoongesprek wat de lijsttrekker van het CDA voor de Provinciale Staten in Zuid-Holland (mevrouw Spies) heeft gevoerd met Henk Bleker, staatssecretaris van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie. Kan de inhoud van dat gesprek worden opgevraagd in het kader van de Wet Openbaarheid van Bestuur? Als de opnamen van dit telefoongesprek op Marktplaats worden aangeboden, laat het me weten!

Ik vermoed dat in dat telefoongesprek met geen woord is gerept over de Kamervragen, gesteld door Kamerleden Helma Lodders en Charlie Aptroot. Verder ben ik benieuwd met wie mevrouw Spies vandaag een gesprek heeft over de Westerbaan. Waarschijnlijk om het ongeloofwaardige en misplaatste experiment van management-by-telephone naar de achtergrond te drukken. Veel succes!

Succes, dat is wat dit hoofdpijndossier nodig heeft. Geen mislukte verkiezingsstunts. Daarom, meneer Bleker van het CDA, verdoe niet langer uw tijd met commentaar op voorstellen van gedoogpartner PVV, bevorder de leefbaarheid in een woonwijk, neem afscheid van hypocriete natuurgrenzen, voer duidelijke telefoongesprekken, en ga Kamervragen beantwoorden..: Meneer Bleker, tear down this wall!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten