zondag 16 maart 2014

Aftellen naar 19 maart (met video)

Campagne-collegialiteit met Gerard Bol (GB) 
Nog even en dan is de magische datum van 19 maart 2014 werkelijkheid. De dag van de gemeenteraadsverkiezingen. Het kan u door de aandacht op radio, TV, social media of gewoon in uw winkelcentrum nauwelijks zijn ontgaan dat er woensdag a.s. iets te kiezen valt.

Het doel van al die dames en heren in gekleurde tenues die u de afgelopen weken  - en zeker afgelopen zaterdag - in uw winkelcentrum tegenkwam lijkt duidelijk: kiezers voor zich winnen. Er is echter nog een ander doel en dat is een gezamenlijk belang.... Namelijk een zo hoog mogelijke opkomt voor deze belangrijke gemeenteraads-verkiezingen! Als u woensdag a.s. gewoon gaat stemmen brengt u niet alleen een stem uit op de partij van uw voorkeur.

U levert tevens uw onderhoudsbijdrage aan een werkende (lokale) democratie en dat is eigenlijk veel belangrijker. De gang naar de stembus vormt één van de kerntaken van democratie en laten we de vrijheid die we daarin hebben, koesteren en op peil houden. Zoek uw stempas op, ga woensdag naar het stemlokaal en als u met uw rode potlood naar lijst 4, nr. 6 gaat, zou ik het fantastisch vinden. Alvast bedankt!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten