Doorgaan naar hoofdcontent

De teugels strakker aanhalen - 10 ideeën

Keulen, Stuttgart, Hamburg, Frankfurt, Bielefeld, Düsseldorf, Berlijn, Wolfsburg, Singen, Fulda, Bühl, Schorndorf, Bremen, Bonn, Moers, Salching, Ellwangen, OldenburgZurich, Kalmar, Helsinki. Steden waar tijdens de jaarwisseling op grote en kleine schaal en met een zekere coördinatie sprake is geweest van aanranding, verkrachting, mishandeling en beroving van vrouwen. Deze lijst van steden zal nog wel veel langer worden. Daarbij is de lijst van eerdere betreurenswaardige incidenten in opvangcentra en daarbuiten (in ieder geval in Duitsland) al lang genoeg. Massa-verkrachtingen zoals in Keulen en andere Duitse steden kennen we in Nederland nog niet; hopelijk blijft dat ook zo. Dat betekent niet dat er in Nederland geen incidenten zijn; integendeel. Deze incidenten halen helaas niet altijd (uitgebreid) het nieuws vanwege een politiek-correct filter.

Voor dat ziekelijke politiek-correcte gedoe zal een hoge prijs worden betaald als niet onmiddellijk een andere koers wordt gevaren. Het is dan ook van groot belang om, naar aanleiding van de vreselijke taferelen in de Nieuwjaarsnacht, op een breed front de teugels strakker aan te halen. Zodoende kunnen 'Arabische toestanden' in het vervolg worden voorkomen.

Tien ideeën om de teugels strakker aan te halen:
1. De instroom van asielzoekers uit veilige opvangkampen (vooral alleenstaande mannen) tot nul reduceren (uiteraard ook in Nederland).
2. Asielzoekers die in opvangcentra (of daarbuiten) minderheden als Christenen, Joden en homoseksuele vluchtelingen actief bedreigen direct het land uitzetten. Daders die reeds een Nederlands paspoort hebben een heropvoedingscursus geven (samen met hun ouders).
3. Investeren in de veiligheid van omgeving van opvangcentra en bewegingsvrijheid van vluchtelingen beperken.
4. Asielzoekers die al in Nederland in een opvangcentrum zijn opgenomen nogmaals screenen, voorlopig uitsluiten van voorzieningen basisbeginselen westerse cultuur bijbrengen, werkverschaffingsprojecten opzetten, asielwetgeving wijzigen (instellen noodwet).
5. Jihadstrijders tot persona non grata verklaren.
6. Islamitische 'ordediensten' verbieden, fundamentalistische moskeeën sluiten
7. Tweede Pinksterdag handhaven, stáán voor eigen cultuur, normen en waarden.
8. Gebedsruimtes in publieke voorzieningen zoals ziekenhuizen afschaffen.
9. Herstel van het gezag van de politie in probleemwijken. Straatterreur keihard aanpakken.
10. Islamitische scholen verbieden en werk maken van integratie.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Failliet

Met de zaak rondom Howick en Lili als sprekend voorbeeld kunnen we het asielbeleid in Nederland failliet verklaren. Na procedure op procedure, leugenachtige verklaringen, vluchtadressen, een onverwachte ontknoping, een plotseling gezonde moeder en een staatssecretaris die moet onderduiken (waarbij bedreiging dus loont), is er inmiddels genoeg aanleiding om het asielbeleid op de schroothoop te gooien.

Deze zaak heeft aangetoond dat het niet humaan is om als asielzoeker eindeloos te procederen en je middelvinger op te steken naar de Nederlandse rechtsstaat. Met het constant rekken van de asielprocedures, het inzetten van kinderen als 'wapen' en met uitstekende hulp daarbij van de 'asielindustrie' en extreem-links worden automatisch schrijnende gevallen gecreëerd. 
Zeker, in vergelijking met de zaak van het heerschap Khalid Abdou Jone van de krakersgroep 'We are here' zou sprake zijn geweest van klasse-justitie. Feit is namelijk dat dit figuur ook een verblijfsver…

Vergeet de Jezidi's niet!

Op 3 augustus 2014 begon een ongekende vervolging en genocide van de Jezidi-bevolking in Noord-Irak. Vanaf die datum waren de Jezidi's één van de bevolkingsgroepen die door de terreurgroep ISIS werden vervolgd en vermoord. Op 30 juli van dat jaar kwamen de Jezidi's in opstand tegen het oprukkende ISIS. Velen van hen kwamen vast te zitten op de berg van Sinjar, waar ook veel mensen stierven door honger, dorst en gebrek aan medicijnen. Het lot van de Jezidi's die in handen zijn gevallen van ISIS is dat zij zich moeten bekeren tot de Islam. Vaak vinden zij de dood en worden vrouwen en kinderen verhandeld als slaaf.

Deze praktijk, vooral slavernij, is nog steeds aan de gang. De schaarse berichtgeving hierover wekt verbazing. Dat geldt ook voor de herdenking, afgelopen donderdag. De herdenking vormde geen nieuws-item, terwijl er wel alle ruimte en uiteraard alle reden was om er wél aandacht aan te besteden. Het lijden van de Jezidi-bevolking kan heel gemakkelijk worden gekoppel…

En het orkest speelde verder...

Afgelopen week was het weer raak, helaas. Een moslimterrorist meende een vreedzame Kerstmarkt in Straatsburg te moeten terroriseren door eerst Allahu Akbar te roepen en vervolgens te schieten op onschuldige bezoekers. Intussen zijn er vijf doden te betreuren. Vijf mensen die zich erop verheugden om een Kerstmarkt te bezoeken....

De respons op dit drama was zoals verwacht: een klopjacht op de dader (met het doodschieten van deze moslimfundamentalist als uiteindelijk bevredigend resultaat), bloemen op de plek des onheils, een minuut stilte in het Europees Parlement (Straatsburg is de stad van de plenaire vergaderingen van het Europees Parlement) en dat was het dan. Premier Rutte zei in een reactie: "Belangrijkste verzet dat we tegen dit soort idioten kunnen bieden is gewoon ons leven blijven leiden." 
Ja, dat is iets te makkelijk gezegd. De uitspraak doet een beetje denken aan premier De Geer, die zelfs op de eerste oorlogsdag op 10 mei 1940 nog niet wilde geloven dat het oorl…

De drie best gelezen blogs van 2018

Dit is de top drie van best gelezen blogs van 2018. Een prettige jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2019 toegewenst!

Voorspelling


Fake-democraat

Failliet

Bagatelliseren tot kunst verheven

De invloed van de (lokale) politiek is verstrekkend. Vooral als het gaat om bagatelliseren van moslimterreur als uiting van volledig doorgeslagen politieke correctheid. De poging tot doodslag van de 'verwarde' man, die gistermiddag in Den Haag omstanders ernstig verwondde door hen in de keel te snijden, mag geen terreurdaad worden genoemd. Deze pure vorm van straatterreur is onmiddellijk afgedaan als een daad van een verwarde man, die - dat dan weer wel - een bekende was van de politie. 
Welke richtlijnen de politie heeft meegekregen is niet bekend, maar het is wel opmerkelijk dat deze straatterreur, waarbij termen als 'allahu akbar' worden gebezigd en de politie door omstanders van een zekere afkomst worden uitgescholden en zeker van één slachtoffer de keel wordt doorgesneden, niet als terreurdaad mag worden aangemerkt. Terwijl het dat vrijwel zeker wél was, afgaande op de berichten van ooggetuigen. 
Deze ooggetuigen spreken van een man die kalm een vooropgezet plan u…