Doorgaan naar hoofdcontent

De teugels strakker aanhalen - 10 ideeën

Keulen, Stuttgart, Hamburg, Frankfurt, Bielefeld, Düsseldorf, Berlijn, Wolfsburg, Singen, Fulda, Bühl, Schorndorf, Bremen, Bonn, Moers, Salching, Ellwangen, OldenburgZurich, Kalmar, Helsinki. Steden waar tijdens de jaarwisseling op grote en kleine schaal en met een zekere coördinatie sprake is geweest van aanranding, verkrachting, mishandeling en beroving van vrouwen. Deze lijst van steden zal nog wel veel langer worden. Daarbij is de lijst van eerdere betreurenswaardige incidenten in opvangcentra en daarbuiten (in ieder geval in Duitsland) al lang genoeg. Massa-verkrachtingen zoals in Keulen en andere Duitse steden kennen we in Nederland nog niet; hopelijk blijft dat ook zo. Dat betekent niet dat er in Nederland geen incidenten zijn; integendeel. Deze incidenten halen helaas niet altijd (uitgebreid) het nieuws vanwege een politiek-correct filter.

Voor dat ziekelijke politiek-correcte gedoe zal een hoge prijs worden betaald als niet onmiddellijk een andere koers wordt gevaren. Het is dan ook van groot belang om, naar aanleiding van de vreselijke taferelen in de Nieuwjaarsnacht, op een breed front de teugels strakker aan te halen. Zodoende kunnen 'Arabische toestanden' in het vervolg worden voorkomen.

Tien ideeën om de teugels strakker aan te halen:
1. De instroom van asielzoekers uit veilige opvangkampen (vooral alleenstaande mannen) tot nul reduceren (uiteraard ook in Nederland).
2. Asielzoekers die in opvangcentra (of daarbuiten) minderheden als Christenen, Joden en homoseksuele vluchtelingen actief bedreigen direct het land uitzetten. Daders die reeds een Nederlands paspoort hebben een heropvoedingscursus geven (samen met hun ouders).
3. Investeren in de veiligheid van omgeving van opvangcentra en bewegingsvrijheid van vluchtelingen beperken.
4. Asielzoekers die al in Nederland in een opvangcentrum zijn opgenomen nogmaals screenen, voorlopig uitsluiten van voorzieningen basisbeginselen westerse cultuur bijbrengen, werkverschaffingsprojecten opzetten, asielwetgeving wijzigen (instellen noodwet).
5. Jihadstrijders tot persona non grata verklaren.
6. Islamitische 'ordediensten' verbieden, fundamentalistische moskeeën sluiten
7. Tweede Pinksterdag handhaven, stáán voor eigen cultuur, normen en waarden.
8. Gebedsruimtes in publieke voorzieningen zoals ziekenhuizen afschaffen.
9. Herstel van het gezag van de politie in probleemwijken. Straatterreur keihard aanpakken.
10. Islamitische scholen verbieden en werk maken van integratie.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Voorspelling

Aanstaande woensdag worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Hoewel op deze blog niet vaak meer over lokale (Katwijkse) onderwerpen wordt geschreven, wordt voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen een uitzondering gemaakt. Hoe ziet de zetelverdeling er ná 21 maart uit in de gemeenteraad van Katwijk?
In de gemeente Katwijk zijn 33 raadszetels te verdelen. De deelnemende partijen zijn:
CDA: Als collegepartij de grootste partij in de gemeenteraad met zeven zetels. Het dragen van bestuursverantwoordelijkheid levert electoraal risico op net als tussentijds vertrek van een wethouder. Dat is dit keer (ook) het geval.  ==> Voorspelling: Zes zetels. 
ChristenUnie: Hoewel de ChristenUnie ook deel uitmaakt van het college, pakt het feit dat deze partij onverwacht twee wethouders mocht leveren, gunstig uit. Kans op 'stuivertje wisselen' met het CDA is nu groter dan ooit.  ==> Voorspelling: Zeven zetels. 
SGP: De derde collegepartij moet vooral vrezen voor verdere afkalving van …

Fake-democraat

Afgelopen donderdag beschuldigde minister Ollongren (D66) van Binnenlandse Zaken tijdens het uitspreken van de Ien Dales-lezing de partij Forum voor Democratie van racisme. In reactie hierop besloot fractievoorzitter Thierry Baudet om aangifte te doen tegen de minister.

Ik vind het hoogst onverstandig om als minister een politieke partij, vertegenwoordigd in de Tweede Kamer, te beschuldigen van racisme. Zulk soort beschuldigingen, voorzover ze al hout snijden, moet een minister overlaten aan de politieke arena. De fractie van D66 is mans/vrouws genoeg om stelling te nemen tegen alles wat deze fractie niet zint. Een minister, althans van enig niveau, past dergelijke uitspraken niet.

Gelet op de uitspraken van minister Ollongren is het maar de vraag of zij over het gewenste niveau beschikt. Het staat in ieder geval niet sterk om eerst stevige uitspraken te doen over een partij met een demoniserende lading, om vervolgens, nadat de uitspraak een reactie ontlokt, te beweren dat zij liever…

Failliet

Met de zaak rondom Howick en Lili als sprekend voorbeeld kunnen we het asielbeleid in Nederland failliet verklaren. Na procedure op procedure, leugenachtige verklaringen, vluchtadressen, een onverwachte ontknoping, een plotseling gezonde moeder en een staatssecretaris die moet onderduiken (waarbij bedreiging dus loont), is er inmiddels genoeg aanleiding om het asielbeleid op de schroothoop te gooien.

Deze zaak heeft aangetoond dat het niet humaan is om als asielzoeker eindeloos te procederen en je middelvinger op te steken naar de Nederlandse rechtsstaat. Met het constant rekken van de asielprocedures, het inzetten van kinderen als 'wapen' en met uitstekende hulp daarbij van de 'asielindustrie' en extreem-links worden automatisch schrijnende gevallen gecreëerd. 
Zeker, in vergelijking met de zaak van het heerschap Khalid Abdou Jone van de krakersgroep 'We are here' zou sprake zijn geweest van klasse-justitie. Feit is namelijk dat dit figuur ook een verblijfsver…