Doorgaan naar hoofdcontent

Als enige Katwijker genomineerd voor Beste webpoliticus van Nederland!

Goed nieuws van het persoonlijke front. Ik ben vanaf nu officieel genomineerd voor de Beste Lokale Webpoliticus van Nederland! Vanaf 14 februari a.s. mag ik het opnemen tegen vele andere (regionale!) webpolitici die voor dezelfde prijs in aanmerking komen. Op 1 maart a.s. zal de uitslag bekend worden gemaakt en ik maak, als enige Katwijker kans op zowel de publieksprijs als de juryprijs.

Volgens de organisatie van deze verkiezing ben ik “zeer actief op het web: hij blogt en twittert. Bovendien reageert hij snel en inhoudelijk op blogreacties: ook met anonieme kiezers gaat hij de discussie aan.”

Wellicht volgen er nog meer kanshebbers want Internet is het nieuwe kanaal voor de politiek om nieuwe kiezers aan zich te binden. Via mijn weblog hoop ik op mijn eigen persoonlijke wijze een bijdrage te leveren aan het verkleinen van de kloof tussen burger en (lokale) politiek. Dat betekent dat er veel ruimte zal zijn voor persoonlijke politieke meningen, opinies, het aanzwengelen van discussie en uiteraard kunnen bezoekers reacties geven. Daarnaast kan men mij ook via o.a. Hyves, Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube volgen en bereiken (zie ook de rechterkolom).

Na eerder de verkiezingen van de Beste Europese Webpoliticus (2009) en de Beste Webpoliticus in 2006 georganiseerd te hebben, volgt www.bestewebpoliticus.nl dit jaar de gemeenteraadsverkiezingen.

U voelt ‘em al aankomen…behalve voor de Gemeenteraadsverkiezingen kan er dus ook een stem op mij worden uitgebracht als beste lokale webpoliticus. Stem vanaf 14 februari via deze link maar ga vooral stemmen op 3 maart 2010 a.s. Natuurlijk op de VVD lijst 5 - nr. 4, voor een beter Katwijk…

Reacties

  1. Ik neem aan dat je jezelf dan groen en geel ergert aan de internetsite van vvdkatwijk. Vergeleken bij de andere partijen een grote misser.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste G. van Rijn,
    Gelukkig ondergaat deze website binnenkort een gedaantewisseling, die niet te vroeg komt, dat klopt!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Cultuur met een kleine of grote 'C'?

Ongeveer anderhalve maand geleden bezocht ik, zoals wel vaker, op een zaterdagmiddag de bibliotheek aan de Schelpendam. Met het plan om even een aantal kranten door te nemen, viel ik daar middenin een akoestisch mini-concert van een artiest wiens naam ik helaas ben vergeten. Er hing een leuke sfeer met dit concert, letterlijk en figuurlijk tussen de boeken. De kleinschaligheid, ook wat betreft actieve toehoorders (ongeveer 8 m/v), was prettig en stoorde mij allerminst bij het doornemen van de kranten. Cultuur met een grote 'C', wat mij betreft, vanwege de passie van de artiest en het enthousiasme van het beperkt aanwezige publiek. Ik was dan ook verbaasd toen ik na afloop vernam dat dergelijke kleinschalige optredens niet meer zouden plaatsvinden. Er was geklaagd over geluidsoverlast; einde oefening... Omdat het merendeel van de bezoekers van de hoofdbibliotheek uit Katwijk aan Zee afkomstig zijn, zullen de bezwaren waarschijnlijk wel uit die hoek afkomstig zijn. Ik neem over

Gemeenteraadsverkiezingen

Landelijke politici tijdens een debat voor de GR-verkiezingen Afgelopen vrijdag vond in Amsterdam het inmiddels beruchte Balie-debat plaats. Een weinig verheffend debat met landelijke lijsttrekkers met veel geschreeuw en weinig concrete oplossingen voor de problemen van de stad Amsterdam. Het heeft weinig toegevoegde waarde om een debat te organiseren met landelijke lijsttrekkers als het gaat om lokale verkiezingen. Bovendien heeft het dan weinig zin om een politicus van vermeend racisme te beschuldigen. Wordt de woningnood daarmee opgelost? In de beperking toont zich de meester. Lokale verkiezingen vragen om een debat met lokale lijsttrekkers die met elkaar in debat gaan over oplossingen voor lokale problemen. Gespreksstof genoeg, lijkt me. Het is tamelijk ongeloofwaardig als politici, op wie men op 21 maart niet kan stemmen, zich gaan bemoeien met gemeenteraadsverkiezingen. Ik snap het wel, maar of de lokale afdelingen van landelijke partijen er blij mee zijn en/of er iets aan

Waak voor Ottomaanse reflexen

Afgelopen week heeft Turkije opnieuw een (voor hen) strategische zet gedaan. De grens met Syrië werd overgestoken om de stad Jarablus te bevrijden van IS. Althans, dat is wat de buitenwacht moet geloven. De werkelijkheid is dat Turkije in de eerste plaats de opmars van de Koerden in Syrië wil stoppen, een corridor met IS-gebied in stand wil houden en de door Turkije gesteunde Syrische rebellengroepen eveneens de Koerden laat bestrijden.  De oorlog in Syrië is hiermee een nieuwe fase ingegaan. Een fase waarin niet de belangrijkste vijand aldaar wordt bestreden zoals IS of een regime in stand wordt gehouden, maar waarin een buurland (grote) delen van het oorlogsgebied zelf in bezit neemt. Mijn inschatting is dat Turkije niet zal rusten voordat alle Koerden die zich in Syrië bevinden, zijn verjaagd. De agenda van Erdogan reikt verder. De Turkse eis voor ontruiming van het gebied ten westen van de rivier de Eufraat is dan ook slechts een begin. Als Turkije op z'n minst het noorden v

Kier Brul jr. overleden

Help Jelte

Een jongen van acht jaar wordt in september 2009 na een woordenwisseling in elkaar getrapt, raakt kort daarna in coma en loopt een hersenbeschadiging op. Het is het verhaal van Jelte Stronkhorst . Een aangrijpend verhaal wat inmiddels de nodige aandacht heeft gehad in de landelijke media. Er zijn therapieën en trainingen die zeker kans op herstel en meer kwaliteit van leven bieden. Deze therapieën zijn echter niet in Nederland voorhanden en hier zit een prijskaartje aan verbonden. Als u direct wilt doneren, klik dan hier . U kunt ook een bedrag overmaken: Rabobank Rekeningnummer 156567059 t.n.v. Stichting Jelte. Doneer voor het herstel van Jelte!